Matejska24

HomeFinancování Financování

Financování

Logo ecc

Co Vám nabízíme při financování nákupu Vašeho bytu ?

Společnost ECC CITY s.r.o. je developerskou společností realizující investiční záměry v oblasti bytové a komerční výstavby, především na území Hl. města Prahy. Zaměřuje se na nabídku kvalitních bytových, případně komerčních jednotek. Cílem společnosti je nabídnout svým klientům kvalitní bytové projekty na zajímavém místě a „ za rozumnou cenu", s garancí Raiffeisenbank, a.s..

ECC CITY s.r.o. ve spolupráci s Raiffeisenbank, a.s. připravila Garanční systém umožňující klientovi rezervaci vybrané bytové nebo komerční jednotky bez placení finančních prostředků před fyzickým převzetí nemovitosti.

rfbank.jpg

Financování Vašeho nového domova

Nebojte se hypotéky

Rozhodli jste se pořídit si nový domov v našem projektu? Obáváte se, že Vás čeká zdlouhavá byrokracie, papírování, studování nekonečných tabulek, ... Tak právě toho Vás ušetříme, vyřízení hypotéky jsme totiž pro zájemce o nový byt maximálně zjednodušili!

Lepší služby klientům

Společnost ECC CITY s.r.o. připravila ve spolupráci s Raiffeisenbank a.s. pro všechny své klienty formálně zjednodušený přístup k hypotékám, ale i zvýhodněné podmínky těchto úvěrů. Navíc jsme společně s bankou zavedli Garanční systém, který chrání Vaše peníze po celou dobu smluvního vztahu.

Garanční systém - Vaše peníze v bezpečí

Všichni máme o své peníze oprávněnou obavu. Zájemcům o nový byt proto ve spolupráci s Raiffeisenbank a.s. nabízíme Garanční systém. Peníze jsou až do předání bytu uloženy na vázaném účtu klienta. Pořizovací cena je z tohoto konta uhrazena až po převzetí bytu a podpisu kupní smlouvy. Kvalitu Garančního systému dokládá i fakt, že je velmi kladně hodnocen a bez výhrad akceptován advokátními kancelářemi zastupující klienty při koupi bytu.

Hypotéka na míru

Raiffeisenbank a.s. má v nabídce několik typů hypoték, aby mohla vyjít vstříc všem klientům. Běžným produktem na financování pořízení nemovitosti je hypoteční úvěr do 85% odhadní ceny příslušné nemovitosti.

Poraďte se s odborníky

Hypotéčnímu úvěru na koupi nového bytu je třeba samozřejmě věnovat zvýšenou pozornost. Splácení hypotéky je výraznou položkou v rodinném rozpočtu až na desítky let! S výběrem správného typu úvěru a nastavením těch nejvýhodnějších podmínek Vám rádi poradíme přímo ve společnosti ECC CITY s.r.o. K dispozici vám jsou také hypoteční specialisté v Raiffeisenbank a.s.

Bližší informace o hypotékách Vám rádi sdělí v Obchodním centru Raiffeisenbank a.s., Praha 1, Národní 1010/9.

Zaplaťte nábytek hypotékou

Pokud už si pořídíte byt, určitě mu bude slušet i nový nábytek. Proto jsme pro vás ve spolupráci s Raiffeisenbank a.s. připravili následující možnosti, jak výhodně financovat vybavení bytu.

Pořízení kuchyňské linky

Pro splacení kuchyňské linky určené k instalaci v zakoupeném bytě je možno použít stejný hypoteční úvěr, jako pro koupi bytu, a to až do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti. Ve srovnání se spotřebitelským úvěrem tak získáte výrazně výhodnější úrokové sazby.

Financování bytového zařízení

Pokud máte dostatek vlastních prostředků, můžete si zvolit neúčelovou hypotéku Univerzál. Získáte úvěr ve výši 50 % zástavní hodnoty nemovitosti a finanční prostředky máte možnost použít libovolným způsobem.

Spotřebitelský úvěr (rychlá půjčka)

Pokud chcete mít peníze na nábytek bez ručitele a bez zástavy, získáte se spotřebitelským úvěrem 20 až 200 tisíc se splatností od 1 do 4 let

 

logo-matejska24.jpg